Jeg har indgået et samarbejde med et par af mine dygtige supervisanter, der også har specialiseret sig i graviditet og barselsperioden, om at tilbyde kvalificerede samtaler uden ventetid i København. De har særligt blik for de udfordringer, man kan møde i denne skelsættende overgang i livet og modtager selvfølgelig begge løbende supervision.

Lærke N Krogsgaard

Om Lærke:

Psykolog (cand.psych.) med særligt fokus på familiedannelse, tidlig tilknytning, spædbørns udvikling, efterfødselsreaktioner og forældrementalisering.

Om samtaler:

Det at få et barn er for mange en livslang drøm, som går i opfyldelse. Men det at vente og at få et barn og at blive forældre er ikke nogen nem opgave, og der kan være tidligere eller nuværende forhold, der kan gøre det særligt udfordrende at blive forældre. Et lille spædbarn er afhængig af sine forældre til at lære, at verden er tryg og at det har forældre, der ser barnet og imødekommer dets behov. For at forældre kan give barnet den tryghed, det har behov for, har forældre ligeledes brug for at have mennesker omkring sig, der skaber tryghed for dem.

Gennem mentaliseringsbaserede, narrative og compassion fokuserede samtaler og øvelser forsøger jeg sammen med kommende og nye forældre at skabe større forståelse og omsorg for sig selv i den proces, og støtte dem til at kunne gøre det, som er vigtigt for dem og hjælpe forældre til at kunne trives bedre i det nye liv, som de træder ind i.

Ønsker du at høre mere eller bestille tid for samtale skriv til lnk@familieudvikling.dk

Laura Ree

Om Laura:

Psykolog (cand.psych). Laura arbejder som privatpraktiserende psykolog og har praksis centralt i København. Her tilbyder hun terapi og rådgivning til forældre med små børn – det være sig i graviditeten, ved fertilitetsproblemer, efterfødselsreaktioner eller andre udfordringer i forældreskabet. 

Om samtaler:

Laura er psykodynamisk funderet, og har specialiseret sig indenfor det tilknytnings- og mentaliseringsteoretiske felt. Hendes metodiske tilgang tilpasses dog altid efter hvilken problemstilling det drejer sig om. Hun har erfaring med både kognitiv adfærdsterapeutiske, metakognitive og narrative metoder, som hun kan trække på alt efter det specifikke behov.

Du kan læse mere om Laura på hendes hjemmeside her

Cookie- og privatlivspolitik
×

Menu

Ring til os

Skriv til mig