Næste kursus – krop og psyke under fødslen

Så er det igen tid til et kursus for jordemødre, doulaer, fysioterapeuter, yogalærere, zoneterapeuter, akupunktører og alle jer andre, der arbejder med gravide og fødsler.

Denne gang har vi særligt fokus på samarbejdet mellem krop og psyke, og hvordan du som fagperson kan understøtte dette samarbejde bedst muligt.

Den 8. maj i Jordemoderhuset.
Tilmeld dig her

Dette bliver det sidste i rækken, så book din plads nu, hvis du skal nå at komme med.

Denne gang har vi særligt fokus på, hvordan kroppen og psyken arbejder sammen og hvordan du kan understøtte dette samarbejde bedst muligt, uanset hvordan kvinden har planlagt sin fødsel.

På kurset får du en eksklusiv kombination af praktiske fysiske øvelser til at skabe ro og tryghed under fødslen sammen med aktuel teoretisk viden indenfor perinatal psykologi om, hvordan man skaber optimale betingelser for en fødende kvinde, hendes partner og deres barn.

Underviserne er Katrine Spiegelhauer og Louise Timm, der begge har mange års erfaring som hhv psykolog og yogalærer og arbejder med kommende og nybagte forældre og fagpersoner inden for det pre- og perinatale område.

De tilbyder individuelle supervisionsforløb til fagpersoner, undervisning og kurser, der har til formål at udbrede viden om samspillet mellem krop og psyke før, under og efter fødslen for dermed at fremme positive fødselsoplevelser og forebygge efterfødselsreaktioner og traumer.

Kursets indhold:
Praksis : Bevægelse og vejrtrækning
– Konkrete øvelser, der kan hjælpe veerne på vej og give kvinden umiddelbar smertelindring.
– Konkrete øvelser til at inddrage partneren.
– Konkrete værktøjer til, hvordan du kan hjælpe vejrtrækningen på vej – så du i samarbejde med kvinden kan få skabt ro og overskud til at arbejde med veerne
– Medbring tøj, som du kan bevæge dig i.

Teori : Oplæg og diskussion
– Du vil blive opdateret på den grundlæggende forskning indenfor perinatal psykologi.
– Vi vil desuden tale om, hvad der skaber de bedste fødselsoplevelser,
– Om hvordan man håndterer angst hos mor eller hendes partner og skaber størst mulig tryghed,
– Om hvordan man forebygger efterfødselsreaktioner og fødselstraumer

Du har mulighed for at tilmelde dig et individuelt opfølgende supervisionsforløb til reduceret pris i forlængelse af kurset.

For yderligere oplysninger og tilmelding kontakt os på

info@katrinespiegelhauer.dk

Tlf : 70 87 08 73 eller 26131975

eller vær sikker på din plads og betal med det samme her

Cookie- og privatlivspolitik
×

Menu

Ring til os

Skriv til mig