Arbejd sammen
med mig

Tror du også på, at ethvert barn har ret til at blive født ind i en stemning af tryghed, ro, nærvær, hvor hun ved, at hun bliver set og hørt, hvor han ved, at hans forældre passer på ham og vil ham det bedste?

Det kræver at forældrene føler den ro, den tryghed og den vished, at verdenen er et trygt sted og at de kan passe på deres barn. Hvis forældrene skal have den tillid til verdenen, så kræver det, at de mennesker, der er omkring dem er i stand til at vise vejen og vise, at de vil det bedste for dem. Det kræver, at de kan forvisse dem om, at de kan være trygge uanset, hvad deres erfaringer er og uanset, hvad der sker. At de kan tage vare på deres barn, at de er værdige og kompetente, og at de kan forstå og imødekomme deres barns behov. Når du arbejder med kommende og nybagte familier er det din opgave at skabe den stemning. Uanset hvad der sker. Uanset hvordan din dagsform er.

1
2
3
4
  • Når du arbejder med kommende og nybagte familier er det din opgave at skabe den stemning. Uanset hvad der sker. Uanset hvordan din dagsform er.
  • Alle der hjælper andre mennesker, må have sig selv med, men ingen kan se sine egne blinde vinkler.
  • Tænker du nogen gange, at du ikke slår til?
  • Føler du af og til at du selv har brug for den omsorg, som du selv giver?
  • Søger du mere og mere viden, men tænker alligevel af og til at du ikke ved nok?
  • Møder du kvinder og par, som har brug for meget mere end du kan give?

Find ind til kernen af din praksis

Cookie- og privatlivspolitik
×

Menu

Ring til os

Skriv til mig